AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişiden teklif almak

Kahve falında sevdiği kişiden teklif almak

Kahve falında sevdiği kişiden teklif almak zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiden teklif almak gördüyseniz:

  • Politik yorumlarda bulunmanız istediğinizi almanız konusunda daha yararlı bir yöntem olabilir.

Kahve falında sevdiği kişiden teklif almak çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, toparlanacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişiden evlenme teklifi almak yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiden çıkma teklifi almak yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiden evlilik teklifi almak farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiden teklif almak sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kişiden evlilik teklifi almak her zaman çok üzgün olacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kişiden çıkma teklifi almak yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği kişiden evlenme teklifi almak başarılı bir kariyere sahip olunacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir