AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kadınla konuşmak

Kahve falında sevdiğin kadınla konuşmak

Kahve falında sevdiğin kadınla konuşmak büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, güç kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kadınla konuşmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır ertelemeye veya halı altına itmeye çalıştığınız bir konu, siz ilgilenene kadar peşinizi bırakmayacağa benziyor.

Kahve falında sevdiğin kadınla konuşmak para sıkıntısına düşmeyeceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yabancı bir kadınla konuşmak aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, can derdine düşeceğine işaret eder.

Kahve falında tanıdık bir kadınla konuşmak yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında ölü kadınla konuşmak kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında evli bir kadınla konuşmak yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında kadınla konuşmak garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güzel kadınla konuşmak garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına alamet eder.

Kahve falında güzel bir kadınla konuşmak sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir