AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel bir kadınla konuşmak

Kahve falında güzel bir kadınla konuşmak

Kahve falında güzel bir kadınla konuşmak sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında güzel bir kadınla konuşmak gördüyseniz:

  • Hiçbir inandırıcılığı ya da karı olmayan tekliflerle ya da davetlerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında güzel bir kadınla konuşmak dertlerin uzaklaştırılacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına delalettir.

Kahve falında güzel kadınla konuşmak dostlardan zarar görüleceğine, başarısının ve mutluluğunun artacağına işaret eder.

Kahve falında güzel konuşmak hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güzel kızla konuşmak çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına işarettir.

Kahve falında güzel bir kızla konuşmak sıkıntılarının sona ereceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine inanılır.

Kahve falında genç ve güzel kadın görmek kafa karışıklığından sıyrılacağına, kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına rivayet eder.

Kahve falında güzel bir kadın görmek ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, güzel olaylarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel giyimli kadın görmek yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir