AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin sana sarılmasını görmek

Kahve falında sevdiğinin sana sarılmasını görmek

Kahve falında sevdiğinin sana sarılmasını görmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, kendisi için mal mülk alacağına, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinin sana sarılmasını gördüyseniz:

  • Fikirlerinizin peşinden gitmelisiniz.

Kahve falında sevdiğin kişinin sana sarıldığını görmek hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinin sana sarıldığını görmek sağlam bir kariyer edineceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin sana sarılmasını görmek herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin sana sarılmasını görmek iş sahibi olacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin sana sarıldığını görmek gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün sana sarıldığını görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, malına gelecek zarara delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin sana sarıldığını görmek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin sana sarıldığını görmek daha fazla kazanç elde edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir