AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin erkeğin evine gitmek

Kahve falında sevdiğin erkeğin evine gitmek

Kahve falında sevdiğin erkeğin evine gitmek şanslı günlerin kapıda olduğuna, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, kızgınlıkların geçeceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin erkeğin evine gitmek gördüyseniz:

  • Değişikliklerden korkmayın.

Kahve falında sevdiği erkeğin evine gitmek bol nimete kavuşulacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin erkeğin evine gitmek yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, tebrik edileceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin kızın evine gitmek rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği kişinin evine gitmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği kızın evine gitmek mutlu günlerin yakında olduğuna, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine yorulur.

Kahve falında sevdiği insanın evine gitmek sevinileceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin adamın evine gitmek fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin evine gitmek yeni projelere atılacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir