AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin evine gitmek

Kahve falında sevdiğinin evine gitmek

Kahve falında sevdiğinin evine gitmek kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, konforundan da ödün vereceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin evine gitmek gördüyseniz:

  • Araştırmadan anlayamazsınız.

Kahve falında sevdiği kızın evine gitmek dertlerin artacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insanın evine gitmek isteklerinin gerçekleşeceğine, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kızın evine gitmek korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği erkeğin evine gitmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin çocuğun evine gitmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin adamın evine gitmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin erkeğin evine gitmek haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin evine gitmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir