AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin erkeği sakallı görmek

Kahve falında sevdiğin erkeği sakallı görmek

Kahve falında sevdiğin erkeği sakallı görmek girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin erkeği sakallı gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken işler daha da fazlalaşarak hayli zamanınızı alabilirler.

Kahve falında sevdiğin erkeği sakallı görmek kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi sakallı görmek aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, küslükleri bitireceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğini sakal görmek inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızı sakallı görmek yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kızı sakallı görmek kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini sakallı görmek günaha gireceğine, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında bir erkeğin sakalını kesmek platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında sakallı erkek bebek görmek mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir