AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kızı sakallı görmek

Kahve falında sevdiğin kızı sakallı görmek

Kahve falında sevdiğin kızı sakallı görmek işlerinin düzene gireceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kızı sakallı gördüyseniz:

  • Alt yapısı olmayan yatırımlardan veya size ihtiyacınız olmayan şeyler satmaya çalışan kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında sevdiği kızı sakallı görmek saygınlık kazanacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin kızı sakallı görmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kızı sakallı görmek hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, helal olmayana göz dikmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kızı sakal görmek mal edineceğine, musibetlerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kızı sakallı görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kızını sakallı görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine alamet eder.

Kahve falında kızını sakal görmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini sakal görmek istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kısmetinin açık olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir