AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin biriyle yatmak

Kahve falında sevdiğin biriyle yatmak

Kahve falında sevdiğin biriyle yatmak rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin biriyle yatmak gördüyseniz:

  • Uzlaşmakta zorlanabiliriz, rahatsız edici durumlar veya ufak tefek sakarlıklar ya da rahatsızlıklar ön plana çıkabilir.

Kahve falında sevdiğinle yatmak yaşamının tadını çıkaracağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiği kişiyle yan yana yatmak dönülmez yollara gireceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğinin dizinde yatmak girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kızla yatmak arabasını ve toprağının olacağına, başarıların artacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğine sarılıp yatmak kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, para sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin göğsüne yatmak işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle aynı yatakta yatmak imza ve söz yetkisi edineceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin biriyle yatmak çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir