AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinle yatmak

Kahve falında sevdiğinle yatmak

Kahve falında sevdiğinle yatmak terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinle yatmak gördüyseniz:

  • Sonuçta her şey olacağına varıyor.

Kahve falında sevdiğin biriyle yatmak işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin yanında yatmak bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinin dizine yatmak eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin erkekle yatmak çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin insanla yatmak olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin omzuna yatmak Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiği erkekle yatmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin göğsüne yatmak tartışmaların kavgaya döneceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir