AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği biriyle telefonda konuşmak

Kahve falında sevdiği biriyle telefonda konuşmak

Kahve falında sevdiği biriyle telefonda konuşmak birçok fırsatın elden kaçırılacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, neşe ve sağlıkla geçeceğine, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği biriyle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Gözlerin üzerinize çevrilmesi pek çok kişinin aksine sizi rahatsız edeceğe benziyor.

Kahve falında sevdiğin biriyle telefonla konuşmak maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle telefonda konuşmak aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği kişiyle telefonda konuşmak dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği adamla telefonda konuşmak sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği insanla telefonda konuşmak amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızla telefonda konuşmak günah işlemeyi terk edeceğine, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin adamla telefonda konuşmak iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin insanla telefonda konuşmak dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir