Kahve falında sevdiği insanla kaçmak

Kahve falında sevdiği insanla kaçmak onunla üzülüp, ağlayacağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği insanla kaçmak gördüyseniz:

  • Yanlış ilişkileri gözden geçirmeli, maddi planlamaları dikkatli yapmalı, para kayıplarına karşı tedbirli olmalısınız.

Kahve falında sevdiği insanla kaçmak büyük sıkıntılar yaşayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insandan kaçmak aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında silahlı insanlardan kaçmak yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığın insanlardan kaçmak sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına yorulur.

Kahve falında insanlardan koşarak kaçmak ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında insanlardan kaçmak fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine işaret eder.

Kahve falında tanımadığı insanlardan kaçmak çevre, iş ve mekan değiştireceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına rivayet eder.

Kahve falında insandan kaçmak art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top