AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin arkadaşınla kavga etmek

Kahve falında sevdiğin arkadaşınla kavga etmek

Kahve falında sevdiğin arkadaşınla kavga etmek subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, bereketin eksileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin arkadaşınla kavga etmek gördüyseniz:

  • Duygusal ya da ekonomik açıdan kendinizi zorlayacak planlar yapıyor olabilirsiniz.

Kahve falında en sevdiğin arkadaşınla kavga etmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin arkadaşla kavga etmek ondan kazanç elde edeceğine, makamının ve itibarının yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin arkadaşınla kavga etmek fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında en sevdiğin arkadaşla kavga etmek huzur ve mutluluk bulacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızla kavga etmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin erkekle kavga etmek üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiği insanla kavga etmek mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kişiyi kavga ederken görmek çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir