Kahve falında sevdiğin erkekle kavga etmek

Kahve falında sevdiğin erkekle kavga etmek mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin erkekle kavga etmek gördüyseniz:

  • Biraz dinlenmeli, yeni şeyler denemeli veya yaşam tarzınızda değişiklikler yapmalısınız.

Kahve falında sevdiğin erkekle kavga etmek moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği erkekle kavga etmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kızla kavga etmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, ters giden bir durumla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin arkadaşla kavga etmek insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiyle kavga ettiğini görmek ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin birinin kavga ettiğini görmek buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insanla kavga ettiğini görmek dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişinin kavga ettiğini görmek işlerinin rast gideceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir