Kahve falında kızla kavga etmek

Kahve falında kızla kavga etmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, üzgün ve hasta olacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, her zaman hak ettiğini alacağına, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına işaret eder.

Kahve falında kızla kavga etmek gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissedecekseniz bir tatile çıkmaktan daha güzel bir şey olmayabilir.

Kahve falında kızıyla kavga etmek onlara hayrının dokunacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında bir kızla kavga etmek tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kızla kavga etmek sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kızla kavga etmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığın bir kızla kavga etmek elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği kızla kavga etmek eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında küs olduğun kişiyle kavga etmek kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle kavga edip ağlamak sorunların günden güne azalacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir