AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kızla barışmak

Kahve falında sevdiği kızla barışmak

Kahve falında sevdiği kızla barışmak yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, programların ve projelerin tutmayacağına, güçten düşeceğine, çok rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği kızla barışmak gördüyseniz:

  • Geçmişte sizi hayal kırıklığına uğratan kişilerden uzak durun.

Kahve falında sevdiğin kızla barışmak bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği kızla barışmak yaklaşan güzel günlere, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğinle barışmak aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin insanla barışmak kişinin gönlünü alacağına, maddi zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyle barışmak kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle barışmak sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin biriyle barışmak tüm parasını kaybedeceğine, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği kızı öldüğünü görmek kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, ticarette yol katedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir