AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin biriyle barışmak

Kahve falında sevdiğin biriyle barışmak

Kahve falında sevdiğin biriyle barışmak gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, rızkının eksileceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, maddi zararın büyük olacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin biriyle barışmak gördüyseniz:

  • Elde etmek istediğiniz şeylerle ya da yapmak istediğiniz işlerle ilgili planlarınızı yalnız başınıza yapmanız gerekiyor.

Kahve falında sevdiği kişiyle barışmak sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiği kızla barışmak fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insanla barışmak çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin biriyle barışmak rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğinle barışmak bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kızla barışmak çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle barışmak sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle barışmak ve sarılmak çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir