AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinle barışmak

Kahve falında sevdiğinle barışmak

Kahve falında sevdiğinle barışmak boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, kendi işini kuracağına, şansının kötüye gideceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinle barışmak gördüyseniz:

  • Tamamlanması gereken işleri tamamladıktan sonra yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin kızla barışmak her zaman evlatlarına destek olacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle barışmak birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği kızla barışmak işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insanla barışmak bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği kişiyle barışmak sahip olunan gücün kaybedileceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin biriyle barışmak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinle barışmak yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kavga edip sonra barışmak yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir