AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişinin ailesiyle tanışmak

Kahve falında sevdiği kişinin ailesiyle tanışmak

Kahve falında sevdiği kişinin ailesiyle tanışmak çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, hayatını kazanırken keyif alacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği kişinin ailesiyle tanışmak gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları olan ya da mantıksız hareket etmiş kişilere yanlışlarını göstermeye çalışabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin kişinin ailesiyle tanışmak garanti olacak makama oturacağına, anne baba ile ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişinin ailesiyle tanışmak kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğinin ailesiyle tanışmak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insanın ailesiyle tanışmak iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kızın ailesiyle tanışmak sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin çocuğun ailesiyle tanışmak iç dünyasının zenginleşeceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin erkeğin ailesiyle tanışmak aksi takdirde çok üzüleceğine, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyle tanışmak gereksiz bir harcama yapılacağına, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir