AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişinin öldüğünü duymak

Kahve falında sevdiği kişinin öldüğünü duymak

Kahve falında sevdiği kişinin öldüğünü duymak kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, sevdiği birine hediye alacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, zor zamanların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişinin öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Kendiniz gibi davranın.

Kahve falında sevdiği kişinin öldüğünü duymak kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin öldüğünü duymak kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişinin evlendiğini duymak insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, yokluğa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişinin sesini duymak çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, huzur ve saadet bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin sesini duymak büyük atılımların yapılacağına, kişinin kafasının rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişinin ismini duymak yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin kokusunu duymak uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiği kişinin evlendiğini duymak maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir