AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın kadına evlenmek

Kahve falında kadın kadına evlenmek

Kahve falında kadın kadına evlenmek kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kadın kadına evlenmek gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı iyi planlamalısınız.

Kahve falında evli bir kadının tekrar evlendiğini görmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine rivayet eder.

Kahve falında dul kadının evlendiğini görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, hayatının yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında kadınla evlenmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine delalet eder.

Kahve falında başka bir kadınla evlenmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocasını başka kadınla evlendiğini görmek bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına delalettir.

Kahve falında evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek kişinin kötü günler geçireceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı bir kadınla evlendiğini görmek insan sevindireceğine, dua alacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dul bir kadınla evlenmek falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir