Kahve falında konuşmayan insan görmek

Kahve falında konuşmayan insan görmek fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, içinin hafifleyeceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine işarettir.

Kahve falında konuşmayan insan gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz konusunda sizi destekleyen veya yardımcı olan kişiler olabilir.

Kahve falında iki küs insanın konuştuğunu görmek yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği insanla konuşmamak işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında konuşmadığı insanı görmek varlık ve huzur sahibi olunacağına, ona kol kanat gereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü bir insanın konuştuğunu görmek sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği insanla konuştuğunu görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında küs olduğu insanla konuştuğunu görmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında konuşmayan insan görmek huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına yorulur.

Kahve falında kuranın konuştuğunu görmek zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top