AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği erkeğin ağladığını görmek

Kahve falında sevdiği erkeğin ağladığını görmek

Kahve falında sevdiği erkeğin ağladığını görmek bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiği erkeğin ağladığını gördüyseniz:

  • Artık, yeni planlar yapmanın, yeni girişimlerde bulunmanın veya yeni programlara başlamanın zamanıdır.

Kahve falında sevdiğin erkeğin ağladığını görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği erkeğin ağladığını görmek zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, kişisel problemlerini çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin arkasından ağlamak rahat bir hayat süreceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini başkasıyla görüp ağlamak bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin karşısında ağlamak kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğine sarılmak ağlamak kendisini korumaya alacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişinin ağladığını görmek kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinizin ağladığını görmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir