AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğine sarılmak ağlamak

Kahve falında sevdiğine sarılmak ağlamak

Kahve falında sevdiğine sarılmak ağlamak eline güzel fırsatların geçeceğine, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine sarılmak ağlamak gördüyseniz:

  • İyi tanımadığınız kişılerden gelebilecek olumsuz yaklaşımlar, ortamdan istediğiniz zevk alamamanıza sebep olabilir.

Kahve falında sevdiğine sarılıp ağlamak sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin insana sarılıp ağlamak girilen işlerde şansın yüksek olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğine sarılıp ağladığını görmek vefalı bir insan olacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine sarılmak ağlamak hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine sarılarak beraber ağlamak bazı konularda önayak olunacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin birine sarılarak ağlamak musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, itibar edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğine sarılmak ve ağlamak ekmeksiz kalacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiye sarılıp ağlamak attığı adımların boşa çıkacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir