AnaSayfa / Genel / Kahve falında sesle ağlamak

Kahve falında sesle ağlamak

Kahve falında sesle ağlamak birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sesle ağlamak gördüyseniz:

  • Bazı konuları akışına bırakın.

Kahve falında çok sesli ağlamak neşesini ve huzurunu yitireceğine, kararlar alacağına işaret eder.

Kahve falında sesi çıkmadan ağlamak zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine işarettir.

Kahve falında sesli sesli ağlamak çok büyük kısmetler elde edileceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sessizce ağlamak hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün arkasından sessizce ağlamak ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek sesle ağladığını görmek kişinin sıkıntılarından arınacağına, güç ve para kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında ezan sesine ağlamak zor günler geçirileceğine, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağlamaktan sesi kısılmak başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir