AnaSayfa / Genel / Kahve falında sesli şarkı söylemek

Kahve falında sesli şarkı söylemek

Kahve falında sesli şarkı söylemek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, işlerin de yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sesli şarkı söylemek gördüyseniz:

  • Sizi belli bir yöne çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında sesli şarkı söylemek borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine inanılır.

Kahve falında güzel sesle şarkı söylemek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek sesle şarkı söylemek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında hüzünlü şarkı söylemek daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında bir sanatçıyla şarkı söylemek hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birinin şarkı söylediğini görmek bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonda şarkı söylemek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duygusal şarkı söylemek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir