AnaSayfa / Genel / Kahve falında şekil çizmek

Kahve falında şekil çizmek

Kahve falında şekil çizmek ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şekil çizmek gördüyseniz:

  • Bazı şeyler için daha bir süre beklemeniz gerekebilir.

Kahve falında şekil çizmek kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde şekiller görmek kötü kişilerle karşılaşacağına, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında şekil görmek hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında şekil değiştirmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çamurdan şekil yapmak maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında toplu şekilde yemek yemek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına işarettir.

Kahve falında uygunsuz şekilde yakalanmak büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında saça şekil vermek yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir