AnaSayfa / Genel / Kahve falında sesli ağladığını görmek

Kahve falında sesli ağladığını görmek

Kahve falında sesli ağladığını görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, ayıplanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine delalettir.

Kahve falında sesli ağladığını gördüyseniz:

  • Birisinden yardım ya da önemli sayılabilecek bir iyilik görmeniz mümkündür.

Kahve falında çok sesli ağlamak sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, refah düzeyinin düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında sesi çıkmadan ağlamak zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine tabir olunur.

Kahve falında sesli ağladığını görmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, kazancının düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kısık sesle ağlamak ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına inanılır.

Kahve falında sessizce ağladığını görmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine yorulur.

Kahve falında birinin sesli ağladığını görmek yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ezan sesine ağlamak kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında sessiz ağladığını görmek yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir