AnaSayfa / Genel / Kahve falında ses çıkaran yılan görmek

Kahve falında ses çıkaran yılan görmek

Kahve falında ses çıkaran yılan görmek dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ses çıkaran yılan gördüyseniz:

  • Olayları yavaş yavaş ele almanız gerekirken, hızla üzerine gitmeniz durumunda ise, hata yapma olasılığınız artabilir.

Kahve falında ses çıkaran yılan görmek onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sesini çıkaramamak maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine işarettir.

Kahve falında sesli gaz çıkardığını görmek özgüveninde artış yaşanacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında yılanın dilini çıkardığını görmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, tüm özlemini gidereceğine inanılır.

Kahve falında yılanın sesini duymak belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında yılan sesi duymak fakirlikten kurtulmaya, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının işten çıkarıldığını görmek hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine inanılır.

Kahve falında çocuğun kızamık çıkardığını görmek huzurlu günlerin biteceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir