AnaSayfa / Genel / Kahve falında çay servisi görmek

Kahve falında çay servisi görmek

Kahve falında çay servisi görmek karın artacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, hasta ise daha kötüye gideceğine, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine işaret eder.

Kahve falında çay servisi gördüyseniz:

  • İnsanlar kendi işleri için sizin desteğinizi isteyebilirler.

Kahve falında çay servisi yaptığını görmek hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, ele geçen parada artış olacağına işarettir.

Kahve falında çay servisi görmek malının da eksilmeyeceğine, kırılan kalbin onarılacağına tabir olunur.

Kahve falında çay servis etmek sevinçli haberlerin geride kalacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında çay servisi yapmak çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, hayattan yana keyif bulacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz servis görmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında acil servisi aramak kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında servise yetişmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, evindeki huzurun bozulacağına delalet eder.

Kahve falında okul servisine binmek kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir