AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz servis görmek

Kahve falında beyaz servis görmek

Kahve falında beyaz servis görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, amacına ulaşabileceğine, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, kendisini işine veremeyeceğine, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz servis gördüyseniz:

  • Aksi bir durumda ise, istediğiniz tepkileri almanız zor olabilir.

Kahve falında beyaz servis görmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına inanılır.

Kahve falında pasta servisi yapmak sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına tabir olunur.

Kahve falında servis otobüsü görmek hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına delalettir.

Kahve falında çay servisi yapmak hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına inanılır.

Kahve falında acil servis aramak maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çorba servisi yapmak hayatındaki rahatlığın artacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında acil servisi aramak çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında servis aracını kaçırmak hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir