AnaSayfa / Genel / Kahve falında öğrenci servisi görmek

Kahve falında öğrenci servisi görmek

Kahve falında öğrenci servisi görmek zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında öğrenci servisi gördüyseniz:

  • Üzerinde anlaşılması zor bir konu kendini tekrar edebilir.

Kahve falında öğrenci servisi görmek kısmetin ve talihin açılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında servise yetişmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında servise binmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında acil servisi aramak korkulan bir durumla karşılaşılacağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine işarettir.

Kahve falında servis otobüsüne binmek birikim yapacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çay servis etmek attığı her adımı düşüneceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çay servisi yaptığını görmek hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında okul servisinden inmek kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir