AnaSayfa / Genel / Kahve falında servis şoförü görmek

Kahve falında servis şoförü görmek

Kahve falında servis şoförü görmek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında servis şoförü gördüyseniz:

  • İhmal ettiğiniz bazı konularda sizi sıkıştırabilirler.

Kahve falında servis şoförünü görmek sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında servis şoförü görmek görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, hanesindeki rızkın da artacağına inanılır.

Kahve falında şoför görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kamyon şoförü görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine işarettir.

Kahve falında şoförle konuşmak ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında minibüs şoförü görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında şoför olduğunu görmek eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında şoförsüz araba görmek gittikçe çıkmaza düşeceğine, zengin olunacak bir işe girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir