AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli su içmemek

Kahve falında kirli su içmemek

Kahve falında kirli su içmemek elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kirli su içmemek gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan insanlara karşı uyumsuz davranışlarınız olabilir.

Kahve falında kirli su içmemek yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında kirli su içtiğini görmek endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının kirli iç çamaşırını görmek sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, başarılarını ispat edeceğine delalet eder.

Kahve falında iç çamaşırının kirlendiğini görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında kirli iç çamaşırı yıkamak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kirli kadın iç çamaşırı görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli iç çamaşırı görmek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına inanılır.

Kahve falında iç çamaşırı kirli görmek kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir