AnaSayfa / Genel / Kahve falında sepet almak

Kahve falında sepet almak

Kahve falında sepet almak halsizleşeceğine, hataların düzeltileceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, elinin bollaşacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında sepet almak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde ilham verici olabilecek aktivitelerde bulunmanızda fayda var.

Kahve falında sepette meyve görmek işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir sepet ceviz görmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına işaret eder.

Kahve falında sepetli motor görmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında sepette domates görmek oldukça uzun bir yolculuğa, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine işarettir.

Kahve falında pembe sepet görmek sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına delalet eder.

Kahve falında bir sepet yumurta görmek yenileceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına alamet eder.

Kahve falında elma sepeti görmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına alamet eder.

Kahve falında içi dolu sepet görmek dileklerin yerine geleceğine, sahip olduklarının eksileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir