AnaSayfa / Genel / Kahve falında sepette elma görmek

Kahve falında sepette elma görmek

Kahve falında sepette elma görmek kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, bir uzmana başvurulacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında sepette elma gördüyseniz:

  • Sizin için önemli şeyleri düzenlemeniz durumunda gözle görülür bir ilerleme kaydedebilirsiniz.

Kahve falında elma sepeti görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine alamet eder.

Kahve falında sepette elma görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına işarettir.

Kahve falında bir sepet kırmızı elma görmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına delalet eder.

Kahve falında sepete elma toplamak keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında sepet dolusu elma görmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında bir sepet elma görmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sepet içinde elma görmek herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında sepetle uçmak alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir