AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabıyı yakmak

Kahve falında ayakkabıyı yakmak

Kahve falında ayakkabıyı yakmak zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, geçecek güzel bir ömre, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, komşularla ters düşüleceğine, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabıyı yakmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki ya da karşınızdaki kişiler sizin bazı şeyleri anladığınızın farkında değiller, bunu yararınıza kullanabilirsiniz.

Kahve falında ayakkabı yakmak boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı yakmak üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, borçlarının azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanları yakmak yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatak yorgan yakmak parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeği yakmak yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuru ağaç yakmak uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine inanılır.

Kahve falında kedi yakmak bazı radikal kararlar alınacağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kibritle mum yakmak iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir