AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi yakmak

Kahve falında kedi yakmak

Kahve falında kedi yakmak kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, işlerin eski haline döneceğine, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, fesatlıklar içinde kalınacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine alamet eder.

Kahve falında kedi yakmak gördüyseniz:

  • Yeni iş birlikleri söz konusu olabilir.

Kahve falında kedi yakmak kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yavru kediyi yakmak olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine işaret eder.

Kahve falında kediyi yakmak bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında sobada kedi yakmak sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine rivayet eder.

Kahve falında kara kedi yakmak onlara hayrının dokunacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında şöminede ateş yakmak kısmetin bollaşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında kazan yakmak eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kına eline yakmak rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir