AnaSayfa / Genel / Kahve falında seni istemek

Kahve falında seni istemek

Kahve falında seni istemek bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine alamet eder.

Kahve falında seni istemek gördüyseniz:

  • Size karşı kullanılabilecek kişisel bilgiler paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında seni istediklerini görmek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında birinin seni istediğini görmek büyük üzüntülere sebep olacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına delalettir.

Kahve falında birinin seni öldürmek istediğini görmek güzel günler için çalışılacağına, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında seni istemek sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine işaret eder.

Kahve falında birinin seni sevdiğini söylemek aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni öpmesini görmek istediği gibi alışverişe gideceğine, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin seni sevdiğini söylemesini görmek aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına tabir olunur.

Kahve falında seni seviyorum diyen birini görmek kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir