AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin seni sevdiğini söylemek

Kahve falında birinin seni sevdiğini söylemek

Kahve falında birinin seni sevdiğini söylemek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, yüklü siparişler alacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin seni sevdiğini söylemek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi, bilgilerinizi veya sırlarınızı paylaşmanız durumunda işinize karışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında birinin seni sevdiğini söylemek hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni öpmesini görmek oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni sevmediğini görmek dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, gururlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında birinin seni sevdiğini söylemesini görmek çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında bir kızın seni sevdiğini görmek küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni kıskandığını görmek sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, sorunların bir bir çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin seni sevmediğini görmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, doktordan doktora koşturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni sevdiğini öğrenmek sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir