AnaSayfa / Genel / Kahve falında semadan inmek

Kahve falında semadan inmek

Kahve falında semadan inmek kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, çok daha mutlu olunacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, şansının bahtının açılacağına yorulur.

Kahve falında semadan inmek gördüyseniz:

  • Seyahat, büyüme genişleme gibi ilgi alanlarınıza yeni hobiler edinmek, hedef arttırmak, amaçları çoğaltmak gibi ekler yapabilirsiniz.

Kahve falında semadan inmek yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sema görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında semaya çıkmak bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında semaya yükselmek kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına işarettir.

Kahve falında semaya bakmak rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sema yapmak düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, insanlar arasında barışın sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sema ayini görmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında sema ettiğini görmek kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir