AnaSayfa / Genel / Kahve falında sema yapmak

Kahve falında sema yapmak

Kahve falında sema yapmak eldeki imkanların giderek azalacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, ailesinden hayır göreceğine, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, karşısına kötü kişilerin çıkacağına işaret eder.

Kahve falında sema yapmak gördüyseniz:

  • Tartışmaların ortasında kalırsanız, sessizliğinizi korumaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında sema yapmak hile ile mal elde etmeye, kendi kabuğuna çekileceğine delalet eder.

Kahve falında sema ayini görmek sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında sema etmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında semaya yükselmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına yorulur.

Kahve falında semaya uçmak deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, işlerini tek başına yöneteceğine delalet eder.

Kahve falında semaya bakmak böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, istediği oranda da eğleneceğine delalettir.

Kahve falında sema görmek ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında semaya çıkmak bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir