AnaSayfa / Genel / Kahve falında semaya çıkmak

Kahve falında semaya çıkmak

Kahve falında semaya çıkmak günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, güllük gülistanlık olacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına alamet eder.

Kahve falında semaya çıkmak gördüyseniz:

  • Duygularınız bazı alanlarda değişiklik yapmanızı engelleyebilir ya da planlarınızda değişikliğe neden olabilir.

Kahve falında semaya çıkmak başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında sema ayini görmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında sema yapmak ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına alamet eder.

Kahve falında semadan inmek başarılarının çoğalacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında sema etmek işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında semada uçmak aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında semaya uçmak azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında semada namaz kılmak birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir