AnaSayfa / Genel / Kahve falında sema görmek

Kahve falında sema görmek

Kahve falında sema görmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, falı kapatan kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında sema gördüyseniz:

  • Tamamlayıcı, sağlamlaştırıcı veya onarıcı fikirleriniz olabilir.

Kahve falında sema yapmak ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında sema ayini görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında semayı görmek hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, esenlik bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında semaya yükselmek manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına yorulur.

Kahve falında semaya çıkmak sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında semadan inmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sema etmek başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, umutlarının yarım kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında semada uçmak çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir