AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabıyı giyip çıkarmak

Kahve falında ayakkabıyı giyip çıkarmak

Kahve falında ayakkabıyı giyip çıkarmak karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı giyip çıkarmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde kendinizi ifade etme zorluğu yaşayabiirsiniz.

Kahve falında ayakkabının tekini çıkarmak bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında ayakkabı çıkarmak sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına işarettir.

Kahve falında siyah ayakkabı çıkarmak beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camide ayakkabı çıkarmak elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi ayakkabı çıkarmak kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabıdan kum çıkarmak eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayaktan ayakkabı çıkarmak evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizden ayakkabı çıkarmak ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir