AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide ayakkabı çıkarmak

Kahve falında camide ayakkabı çıkarmak

Kahve falında camide ayakkabı çıkarmak insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında camide ayakkabı çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin fazlaca üzerine gidebilir veya sabrını zorlayabilirsiniz ya da tam tersi bazı kişiler sabrınızı zorlayabilir veya üstünüze gelebilirler.

Kahve falında camide ayakkabı çıkarmak işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Kahve falında camide ayakkabıları kaybetmek dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında camide ayakkabılarının çalındığını görmek alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camide ayakkabı kaybettiğini görmek nazar eden insanların haddini bildireceğine, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına delalettir.

Kahve falında camide ayakkabı çaldırmak uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camide ayakkabı aramak ticarette öne geçeceğine, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında camide ayakkabısını kaybetmek maddi açıdan nefes alınacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına inanılır.

Kahve falında camide ayakkabı yıkamak evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir