AnaSayfa / Genel / Kahve falında şelalede yıkanmak

Kahve falında şelalede yıkanmak

Kahve falında şelalede yıkanmak ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, hayırlı haberler duyacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, yönetici makamına oturacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında şelalede yıkanmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu gözden geçirebilir, karlı yatırımlar yapabilirsiniz.

Kahve falında şelalenin içine girmek eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, zorlukların artacağına yorulur.

Kahve falında şelaleden geçmek hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında şelaleden düştüğünü görmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye delalet etmektedir.

Kahve falında şelaleden düşmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şelalenin üstünde yürümek başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz şelale görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şelale yüzmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şelaleye tırmanmak işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, duygularının karşılıklı olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir