AnaSayfa / Genel / Kahve falında nuh tufanını görmek

Kahve falında nuh tufanını görmek

Kahve falında nuh tufanını görmek maddi konuların çözüme kavuşacağına, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına işaret eder.

Kahve falında nuh tufanını gördüyseniz:

  • Ufak tefek konular nedeniyle tartışmalı durumların içerisine girmemeye dikkat etmenizde fayda var.

Kahve falında nuh tufanını görmek sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizde tufan görmek daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tufandan kurtulmak az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine işarettir.

Kahve falında nuh tufanı görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sel tufan görmek iyi şeyler yaşayacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir