AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortum afeti görmek

Kahve falında hortum afeti görmek

Kahve falında hortum afeti görmek yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, arkasından iyi anılan kişi olacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına işarettir.

Kahve falında hortum afeti gördüyseniz:

  • Ne demek istediğimi yakında daha iyi kavrayabilirsiniz.

Kahve falında hortum afeti görmek maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, önündeki engelleri aşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sel afeti görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında afetten kurtulmak kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, insanlar tarafından tanınan biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında afetten kaçmak sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında doğal afetleri görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında doğal afetten kurtulmak bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hortumla toprak sulamak zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında renkli hortum görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir