AnaSayfa / Genel / Kahve falında afetten kaçmak

Kahve falında afetten kaçmak

Kahve falında afetten kaçmak hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, iyi bir aile reisi ve baba olacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, kederlerinin son bulacağına işarettir.

Kahve falında afetten kaçmak gördüyseniz:

  • Ay bazı duygusal taşmalara sebep olabilir.

Kahve falında afetten kaçmak iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında hortum afeti görmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında afetten kurtulmak hayallerinin de yarım kalacağına, sevdiklerinin hep yanında kalacağına delalettir.

Kahve falında doğal afetten kurtulmak hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine işarettir.

Kahve falında sel afeti görmek borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında doğal afetleri görmek işlerinin hemen hallolacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sürekli birilerinden kaçmak ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında köpek görüp kaçmak hayatının bereketli ve verimli olacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir